Nostalgji/ Petro lë një bakshish, se je dhe fierak

Personazh

Në lajmet  “show-bizz”-it, në rubrikën “Nostalgji”, Gsh.al. fotografi, lajme apo intervista të veçanta, të publikuara gjatë viteve në suplementin “Bluetooth” të “Gazetës Shqiptare”.

GSH.al, sjell: Petro lë një bakshish, se je dhe fierak.

Petro lë një bakshish, se je dhe fierak

Petro Koçi deputeti i Partisë Socialiste është fokusuar nga paparazi ynë duke numëruar 200 lekëshat, ndryshe nga ç’farë veprojnë burrat fierakë që edhe kur s’kanë do marrin borxh për të rënë në sy. E ky duket se është edhe ngacmimi që i bëjnë Petros, i cili nis të qeshë; O Petro po lëri një bakshish kamerierit o burrë se je edhe nga Fieri. Dhe për ta treguar veten tamam nga Fieri ai nuk i la 10 lek por 100 lek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *