Fieri së shpejti me një kinema 5D

February 11, 2018

Ka qene kryetari i Bashkise Fier, Armando Subashi qe ka njoftuar ne profilin e tij ne facebook per hapjen e nje kinemaje te nendheshme ne Parkun Qendror te qytetit. Kinemaja 5D do te mundesoje filma ne formatin 3D. Si dhe efekte te tjera, kolltuqe qe levizin, ere, shi, flluska, etj.