Korrik 1937 / Ja çfarë shkruan gazeta për ndeshjen Apolonia – Kongresi i Lushnjes

March 15, 2018

 

Ja se si shkruan gazeta “Sporti Shqiptar” e 8 korrikut 1937, për ndeshjen Apolonia – Kongresi i Lushnjes.

“…Koha është fare e bukur, një erë e lehtë fryn nga ana e Semanit, gjë që bën të shrregullojë leshrat e verdha të vajzave dhe të freskojë ata tifozë sportiv që nxehen shpejt”.

 

Shkëputur nga libri ”Djemtë e Apolonisë” – Kristaq Shtëmbari