Histori Shqiptare: Ja si kapen bretkosat në Roskovec të Fierit (VIDEO)

Video

Gazetarja Alma Cupi eshte ndalur kete here ne Roskovec ku eshte njohur me gjuetine e bretkosave nga disa banore te kesaj zone. Bretkosat mund te kerkohen gjate nates dhe gjate dites, nepermjet teknikave te ndryshme. Agron Xhafa, ka rreth 40 vjet i cili gjuan bretkosat. Ai tregon se kjo eshte nje pune per te dhe ushqen familjen me ane te gjuetise se bretkosave. Per me teper ndiqni videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *