Bashkia Fier nis punën për sistemimin dhe gjelbërimin e lagjjes ”Konferenca e Pezës” (VIDEO)

Aktualitet

Bashkia e Fierit prej fillimit te vitit ka kaluar ne nje faze te re, ate te transformimit dhe ndertimit te lulishteve ne brendesi te lagjeve te qytetit. Prej disa ditesh punonjesit e Nderrmarjes së Shërbimeve Publike kane filluar punen per sistemimin dhe gjelberimin e nje hapesire mes disa pallateve ne lagjen ”Konferenca e Pezës”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *