Ja si duket ish-fabrika e miellit nga brenda (FOTO)

Kulturë

Me ekspoziten retrospektive me veprat e piktorit Vilson Kilica eshte peruruar godina e rikonstruktuar e ish-fabrikes se miellit ne Parkun Qendror te qytetit. Galeria e re e artit do te mbaje emrin e mjeshtrit te piktures shqiptare, krijuesin e Akademise se Arteve, Vilson Kilica. Gaelria e re do te funksionoj si nje qender muksifunksionale, me mjedise shlodhese dhe argetuese.

Ja disa foto te bera diten e sotme gjate perurimit:

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *