Ministri Klosi pi nga uji i filtruar i Gjanicës

Aktualitet

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, bashkë me kryebashkiakun e Fierit, Armando Subashi, kanë inspektuar Impiantin e Filtrimit të Ujërave në qytetin e Fierit i cili do reduktojë plotësisht ndotjet në lumin Gjanicë. Në statusin e tij në facebook Ministri Klosi ka thenë:
Në Fier, me kryetarin e Bashkisë, Armando Subashi, duke parë Impiantin e Filtrimit të Ujërave të Ndotur, një model që duhet ndjekur nga të gjithë bizneset që ushtrojnë aktivitetin e tyre pranë lumenjve dhe deteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *