Kampionat i Futbollit për shkollat e mesme të Fierit, kurorëzohen fituesit (FOTO)

Sport

Shkolla Industriale ”Petro Sota” per djem, dhe gjimnazi Janaq Kilica per vajza kane rrembyer kupat e Kampionatit te Futbollit per shkollat e mesme te qytetit te Fierit.

Ne ndeshjet finale te zhvilluara diten e sotme ne stadiumin ”Loni Papuciu”, shkolla industriale ”Petro Sota” me trajner Gezim Muskaj ka triumfuar pas goditjes se 11 metershave ndaj gjimnazit ”Janaq Kilica” me trajner Elidon Demiraj, ndersa per vajza ”Janaq Kilica” me trajnere Mimoza Kokvelaj ka mundur thellesisht 4-1 gjimnazin ”Perikli Ikonomi”.

Ne perfundim te ndeshjeve finale eshte zhvilluar edhe ceremonia e dhenies se kupave ekipeve fituese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *