Kryebashkiaku Subashi uron ”Mirëmëngjes” me videon e rrugës së Pojanit

Video

Kryebashkiaku Armando Subashi i ka uruar ”Miremengjes” ndjekesve te tij ne rrjetin social facebook, me nje video te bere pas perfundimit te rruges se permiresuar qe te con drejt Parkut Arkeologjik Apolonia. Sipas informacioneve kemi të bëjmë vetëm me një përmirësim të infrastrukturës, pasi investimi i plotë do të jetë pjesë e një projekti kompleks dhe të ndërthurur me të gjithë elementët urban.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *