Shkolla ”Janaq Kilica” triumfon ne finalet e Kampionatit Kombetar te Debatit (FOTO)

Aktualitet

Shkolla ”Janaq Kilica” ka triumfuar ne finalet e Kampionatit Kombetar te Debatit, “Rigjallërimi i Kulturës së Debatit”, i cili zbatohet nga Liburnetik Organisation me mbështetjen e Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe në partneritet me Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë dhe SHKR (Shërbimin Kombëtar për Rininë).

Ne kete kampionat u perfshin plot 432 nxenes te 16 shkollave te mesme ne te gjithe vendin. Ne finale morren pjese shkollat “Janaq Kilica” nga Fieri, “Rrëshen” nga Rrësheni, “28 Nëntori” nga Burreli, “28 Nëntori” nga Shkodra, “18 Tetori” nga Lushnja, “Asim Zeneli” nga Gjirokastra, “Qemal Stafa”, “Petronini Luarasi”, “Andon Zako Çajupi” nga Tirana, “Isa Boletini” nga Kamza, “Hydajet Lezha” nga Lezha, “Halim Xhelo” nga Vlora, “Dhaskal Todri” nga Elbasani, “Shefqet Guzi” nga Gramshi, “Naim Frashëri” nga Durrësi dhe “Raqi Qirinxhi” nga Korça.

Ne perfundimit te kampionatit vendi i pare u takoi vajzave te perkushtuara te shkolles se mesme ” Janaq Kilica” Fier, me profesor Ilirjan Gjiken,  te cilat ne finale munden skuadren shume te pergatitur te ”Petro Ninit” Tirane.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *