Po martojmë Malon – Todi Llupi & Arqile Lipe (Estrada e Fierit,1980)

December 22, 2018

Një skeç brilant dhe i papërsëritshëm, krijuar nga i shkëlqyeri Pëllumb Kulla. Muzika është bërë nga i talentuari Ferik Hoxha. Po martojmë Malon është vënë në skenë në vitin 1980, në interpretimin e dyshes Todi Llupi dhe Arqile Lipe.