Qendra e qytetit, ja ecuria e punimeve (Video)

Video

Po vijojne me ritme te shpejta punimet per perfundimin ne afat te projektit te qendres se qytetit te Fierit. Puna aktualisht eshte duke u perqendruar te betonimi i skarpateve te lumit Gjanica, si dhe te parkingu nentokesor, perfundimi i te cilit pritet ti jap zgjidhje problemit te parkimit te automjeteve ne qender te qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *