Nis ”fshesa” te Apolonia, largohen 5 lojtarë

Sport

Fundviti i shoqeruar me analiza, studime dhe projekte per te ardhmen tek Apolonia. Klubi ka lene te lire disa futbolliste qe jane jashte projekteve per vazhdimesine. Behet fjale per  Erlando Mehmeti, Klevis Perkeqi, dhe Erlad Kolegegen, te cileve u shtohet edhe Franc Bakalli i larguar disa dite me pare. Gjithashtu sapo mbushi 18 vjec dhe nisi aktivizimin me ekipin e pare eshte larguar edhe i riu Lalaj.

Kjo eshte situata momentale te Apolonia, skuader qe ende beson se kap peseshen e pare, teksa vetem 4 jave ka ne dispoziocion dhe Lushnja e vendit te peste eshte +4 pike perpara fierakeve, qe i bie ne 4 javet e fundit te fazes se dyte, Apolonia te marre 5 pike me shume se lagunaret.

 

Nga Bujar Rama – Gazeta Panorama Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *