Një guidë në Muzeun Historik të Fierit (Video)

Histori

Ne ciklin e reportazheve per muzeumet, programi ”Ne shtepine tone” i Top Channel, ka perzgjedhur Muzeun Historik te qytetit te Fierit.

Per te folur rreth objekteve dhe periudhave te hershme te jetes se dokumentuar ne kete qytet, ka folur drejtori i ketij muzeu Nuri Plaku, i cili ka bere nje guide neper stendat e muzeut duke dhene fakte interesante dhe te panjohura me parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *