Punime kreative nga fëmijët e qendrës ”Horizont” (Foto)

Sociale

Nje nder aktivitetet e perditshme te femijeve me aftesi ndryshe ne  qendren ”Horizont”, eshte edhe puna kreative artistike dhe artizanale. Me te gjithe keta femije punohet individualisht dhe ne menyre kolektive. Permes ketyre punimeve ata shprehin imagjinaten dhe boten e tyre, duke nxjerre ne pah aftesite e tyre, dhe mbi te gjitha percjellin mesazhin se jemi te gjithe njesoj.

Me punimet e tyre keta femije hapin ekspozita te ndryshme, dhe cdo fundvit e gjithe krijimtaria e tyre del ne nje ankand, dhe te gjitha fitimet shkojne ne ndihme te femijeve me aftesi ndryshe dhe per qendren e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *