Dokumentar / Fieri, beteja për qendrën (pjesa e dytë)

March 6, 2019

Kryebashkiaku Subashi ka postuar pjesën e dytë të dokumentarit me titullin ”Fieri, beteja për qendrën”.

”nuk duhet të harrojmë se kujtesa e të shkuarës i shërben të tashmes dhe orienton të ardhmen” – shkruan Subashi në faqen e tij në facebook.