PASTICERI BLETA NË DITËN E VERËS, BALLOKUME TRADICIONALE QË SHIJOHEN NGA TË GJITHË QYTETARËT

March 14, 2019

 

Dita e verës nuk kuptohet pa ballokumen, ëmbëlsirën tradicione të qytetit të Elbasanit, por që shijohet në të gjithë Shqipërinë dhe jo vetë.

Ballokumja, edhe pse vjen si një ëmbëlsirë tradicionale e gatuar nga gjyshet, prej vitesh gjen një treg të gjerë, dhe në Fier ballokumet më të mira mbajnë logon e PASTICERI BLETA.

Është kthyer në traditë tashmë që PASTICERI BLETA, të sjell pranë qytetarëve ballokumen tradicione, me recetën e vecantë dhe plot shije.

Edhe pse një ditë me shi, qytetarët nuk kanë nguruar të dalin e të shijojnë këtë ditë vere, e bashkë me të edhe ballokumet e PASTICERI BLETA.