Kush e \/rau Kastijin – Trupa e Teatrit ”Bylis” Fier (Video)

Video

Kush e vrau Kastijin, një teatër i bazuar te novela ”Takimi sekret” i autorit francez Jacques Robert, interpretuar nga Trupa e Teatrit ”Bylis” Fier, në vitin 1989.

Një grup ish-luftëtarësh të rezistencës franceze mblidhen së bashku nga Marie-Octobre, emri i kodit të Marie-Helene Dumoulin. Ish anëtarët e rrjetit kanë vazhduar me jetën e tyre pas luftës, por këtë mbrëmje ata do të duhet të përjetojnë përsëri një natë fatale – natën që lideri i tyre u v ra. Ai ishte tradhëtuar, emri i tij iu dha gjermanëve nga njëri prej tyre. Kërkimi për tradhtarin e vë çdo personalitet në qendër të vëmendjes dhe gjithashtu të udhëheqësit të v rarë Kastijit.

Interpretojnë: Shpresa Bërdëllima, Astrit Hasani, Fatos Sela, Niko Vrushi, Roland Carka, Hajrie Rondo, Dervish Biba, Muhamet Sheri, Dhimiter Jano, Mina Koxhaku, Agim Agolli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *