Dy vëllezërit dhurojnë 10 milionë lekë për familjen nga Fermë Çlirimi (Video)

Sociale

Para disa ditesh kemi pare nje kronike per nje familje nga fshati Ferme Clirim i qytetit te Fierit, te cilet jetonin ne kushte ekstreme varferie. Ajo qe preku me shume zemrat e shqiptareve ishin femijet te cilet detyroheshin te mblidhnin kanace per te siguruar buken e gojes. Emisioni “Shqiptaret per Shqiptaret” e ka bere publik kete rast dhe kane qene shume shqiptare te sensibilizuar me dhimbjen e kesaj familjeje. Midis te tjereve kane qene dhe dy vellezer, Ermir dhe Enes Nuredini, te cilet dhuruan 10 milione leke te vjetra per familjen nevojtare. Dy vellezerit kishin nje histori po aq prekese ku para pak ditesh i ati i tyre kishte nderruar jete ne nje aksident rrugor dhe kjo shume financiare dhurohej pikerisht per nder te tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *