Nis puna për sistemimin e një blloku banimi në lagjen ”Kastriot”

April 15, 2019

Qyteti i Fierit eshte shnderruar ne nje kantier te madh. Pervec punimve per rikonstruksionin e qendres se qytetit dhe te lumit Gjanica, nje vemendje gjithnje e me e madhe po i kushtohet sistemimit te hapesirave dhe rrugeve te brendshme neper lagje.

Prej disa ditesh ka filluar puna per rehabiltimin e rrugeve dhe hapesirave publike ne nje bllok banimi ne lagjen ”Kastriot”. Sipas informacioneve investimet do te prekin cdo lagje te qytetit.