Nis montimi i urës së re mbi lumin e Gjanicës

June 11, 2019

Urat mbi lumin Gjanicë në Fier janë një element shumë i rëndësishëm dhe i veçantë i projektit madhor për rehabilitimin e qendrës së qytetit.

Ka nisur puna për montimin e urës së re, e cila do të lidh dy pjeset e qendres se re te qytetit,  prane Hotel Fierit.

Nderkohe qe aktualisht eshte duke u punuar edhe te Ura me Hark, si dhe te ish-Ura me Shkalle, e cila do te shnderrohet ne nje rruge per automjete, duke lehtesuar mjaft trafikun ne qender te qytetit.