Asfaltohet rruga e fshatit Metaj

June 12, 2019

 

Banoret e fshatit Metaj nuk do te kene me probleme me rrugen e tyre, pasi tashme eshte asfaltuar duke i dhene fund veshtiresive ne qarkullim. Rruge e cila per shume vite kishte humbur cdo funksion, tani do te kete nje impakt pozitiv ne qarkullimin e banoreve te kesaj zone drejt tregjeve dhe qytetit.