Ja si do të bëhet qendra e Libofshës (Video+Foto)

June 12, 2019

 

Kryebashkiaku Subashi, ka postuar diten e sotme nje video ku paraqitet projekti per rehabilitimin e qendres se Libofshes, i cili pritet te vihen ne zbatim se shpejti. Rehabilitim i cili perfshin rivitalizimin e te gjithe elementeve te qendres, si modelet e projektit të Rilindjes Urbane që janë realizuar edhe në qytete të tjera të vendit.

Libofsha është një zonat e përzgjedhur në Programin “100 fshatrat”, që përmes investimeve të rëndësishme në resurset dhe potencialet që bart, synon të shndërrohet në një atraksion të zhvillimit të ekonomisë rurale dhe agroturizmit.