Nis rehabilitimi i një tjetër blloku banimi në lagjen ”11 Janari”

Aktualitet

Nje tjeter bllok banimi ne lagjen ”11 Janari” ka nisur te rehabilitohet. Bashkia e Fierit ka nisur punen per rehabilitimin dhe sistemimin e hapesirave ne kete bllok banimi.

Pavaresisht vapes, sipas informacioneve punimet do te vazhdojne ne cdo lagje te qytetit dhe te Njesive Administrative te Bashkise Fier.

Sot, falë punës intensive të Ndërmarrjes Publike, janë shtuar 21,8 km 2 sipërfaqe blloqesh banimi dhe janë rikthyer në identitet 11,7 km 2 blloqe të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *