Policia kontrolle të befasishme gjatë mesnatës (Video)

August 12, 2019

Forca te shumta policore kane kryer kontrolle te befasishme gjate akseve kryesore te qytetit ne mesnaten e mbremshme.

Kryesisht kontrollet jane perqendruar tek gjetja e lendeve nar.kotike, ar.membajtje pa leje, personat ne kerkim por dhe drejtuesit e automjeteve te cilet mund te ishin te de.hur.

Shikoni Videon: