Vijon puna në stadiumin ”Loni Papuçiu” (Foto)

Sport

Nderrmarja e Sherbimeve Publike ne Bashkine Fier, vazhdon punen me intensitet te larte per rikonstruksionin e fushes se stadiumit “Loni Papuçiu”. Tashme puna eshte perqendruar te drenazhimi i fushes, per te vijuar me pas me proceset e tjera e deri te shtrimi i tapetit te ri.

Pjese e rikonstruksionit do te jene edhe ambientet e tjera te stadiumit, si dhe sistemi i ndricimit.

Pervec rikonstruskionit te fushes, vemendja e drejtuesve te Apolonise eshte perqendruar edhe te fuqizimi i ekipit me lojtare cilesore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *