Nuk eshte Darzeza, por nje plazh ne Itali, shihni sa ngjashmeri kane

Turizëm

Ky plazh ndodhet ne veri te Italise, ne komunen e Bibione (Capalonga) pjese e qytetit te Venecias. Rastesisht i pashe keto foto dhe ngjashmeria me plazhin tone te Darzezes ishte shume e madhe.

Darëzeza
Bibione (Capalonga)

Por qellimi i ketij postimi eshte sesi plazhet tona prane Fierit, kane nje potencial teper te madh zhvillimi ne te ardhmen.

Darëzeza
Bibione (Capalonga)

Qe do te thote me shume punesime, dhe me shume te ardhura per vendin tone por sidomos per qytetin tone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *