Hapet kalimi për këmbësorët tek ura “Hark” në qendër të qytetit (Video)

Aktualitet

Pas disa muajsh ne rikonstruksion total eshte hapur per kalimin e kembesoreve ura me hark ne qender te qytetit.

Ure e cila perveç funksionit paresor, ate te kalimit te qytetareve, do te jete edhe nje pike e mrekullueshme vrojtimi.

“Nje ballkon panoramik”, nga ku mund te shihet Kisha e Shen Gjergjit, qendra e re e qytetit, apo dhe rrjedha e lumit, ose pse jo, nje vend fantastik per foto :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *