Buzëmadh, vazhdon puna për rehabilitimin e sistemit kullues

Aktualitet

Rehabilitimi i sistemit të kullimit dhe vaditjes është padyshim investimi më i mirë që po i bëhet ripërtëritjes së bujqësisë dhe ekonomisë së vendit. Lënia jashtë vëmendjes e këtij sistemi prej vitesh është bërë shkak i përmbytjeve dhe kthimin në djerr të shumë tokave bujqësore.

Prej disa ditesh Bashkia e Fierit ka nisur punen per rehabilitimin e sistemit kullues ne Buzemadh, duke sjelle permiresimin e kullimit ne qindra hektare toke bujqesore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *