Mbyllet me sukses edicioni i 8-të i “Apollo Art Colony 2019” (Foto)

Uncategorized

Artistë nga vende të ndryshme të Europës e jo vetëm, për 7 ditë me radhë u përfshinë në turin artistik “Apollo Art Colony 2019”, me synim promovimin e vlerave dhe resurseve natyrore e kulturore të trevës tonë.

Kjo ekspozitë shënoi finalizimin e një pune të madhe bërë për këtë qëllim, duke i shtuar edhe më shumë entuaizëm dhe ngjyra jetës artistike e kulturore të qytetit.

Në emër të bashkisë Fier përshëndeti këtë event nënkryetarja Znj. Gentiana Cakrani, duke falenderuar artistët për pjesëmarrjen dhe gjallërinë që i kanë dhënë kësaj ekspozite dhe gjithë aktivitetit me ngjyrat e punimet e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *