Ndërhyrje rrënjësore në rrugën ”Tonç Kilica” në Sheq të Vogël

Aktualitet

Vazhdon nderhyrja rrenjesore ne rrugen ”Tonç Kilica” ne lagjen Sheq i Vogel. Pas prishjes se ndertimeve pa leje qe pengonin zhvillimin e projektit, eshte shtruar edhe linja e re e ujit te pijshem, dhe eshte drejt perfundimit rrjeti i KUZ (kanalizimet e ujereva te zeza). Nje problem shumevjecar ky per banoret e kesaj zone.

Ne ditet ne vazhdim, puna do te vazhdoje me infrastrukturen rrugore dhe urbane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *