Fier, çelet ekspozita “Master Elite Exhibition”

Aktualitet

Eshtë çelur dje në Galerinë e Arteve “Vilson Kilica” ekspozita “Master Elite Exhibition” me punime nga artistë nga e gjithë bota, nën mbështetjen e akuarelistit të mirënjohur shqiptar, Helidon Haliti.

Ka qenë zv/kryetarja e Bashkisë Gentiana Cakrani që ka përshëndetur këtë ekspozitë, artistët dhe organizatorët që zgjodhën t’i ekspozonin punimet e tyre në Fier , duke e bërë edhe më të frekuentueshme shtëpinë e madhe të artit, galerinë “Vilson Kilica”. Ekspozita do të qëndrojë e hapur për artdashësit fierakë për një javë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *