Sondazh: Cili mendoni se është personazhi i vitit 2019 për Fierin ?

Uncategorized

Prej ditet se sotme faqja ”fierisot.com” do te kete online sondazhin per te zgjedhur personazhin e vitit 2019 per qytetin e Fierit. Emrat jane perzgjedhur nga sugjerimet e fansave te faqes sone, te cilat kane komentuar ne pyetesorin e publikuar. Sondazhi do te qendroje i hapur deri ne daten 31 dhjetor, ora 20:00, ore ne te cilen do te zgjidhet edhe personazhi i vitit 2019 per qytetin tone.

Me poshte jane emrat e perzgjedhur, ku secili prej jush ka te drejte te votoje vetem nje here. Theksojme se votat jane te fshehta, dhe askush nuk do te mund ta shikojë se si keni votuar.

Sondazh: Cili mendoni se është personazhi i vitit 2019 për Fierin ?

 • Ina Toska (23%, 1,176 Votes)
 • Albert Kanani (19%, 978 Votes)
 • Roel Zoga (16%, 809 Votes)
 • Armando Subashi (15%, 734 Votes)
 • Ilirjan Gjika (9%, 447 Votes)
 • Kleopatra Saliaj (2%, 120 Votes)
 • Enkelejda Peshkëpia (2%, 119 Votes)
 • Keidi Bare (2%, 108 Votes)
 • Odise Roshi (2%, 106 Votes)
 • Xhuljo Vrenozi (2%, 83 Votes)
 • Shazia Sakaj (1%, 69 Votes)
 • Gazmend Paja (1%, 67 Votes)
 • Maku Pone (1%, 56 Votes)
 • Renato Mekolli (1%, 54 Votes)
 • Reparti i FNSH 712 (1%, 51 Votes)
 • Jani Tase (1%, 42 Votes)

Total Voters: 5,019

Loading ... Loading ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *