Profil i një gruaje të angazhuar. Nga Vladimir Muçaj

Uncategorized

Quhet Vali Duka. Ajo ka mbaruar Insitutin Bujqesor ne profilin agronomi. Rezultatet e mira ne studimet universitare e kane shoqeruar ate gjate gjithe karieres se saj ne punet shteterore! Vali “udheton” prej 35 vitesh ne administrate duke ushtruar profilin e saj me shume sukses! Ne ish komunen Krapes, me pas ne Portez dhe Drejtorine Rajonale te Bujqesise ajo tashme drejton drejtorine e administrimit dhe mbrojtjes se tokes prane Keshillit te Qarkut Fier.

Nje zyre e mbi ngarkuar me pune dhe staf te limituar Vali ka ditur tja dale! Spikat mbi te gjitha pertej eksperiences se saj profesionale thjeshtesia dhe perkushtimi ndaj kerkesave te qytetareve! Tek zyra e Vali Dukes dhe stafit te saj punet mbarohen shpejt fale pergjegjesise dhe perkushtimit te saj si drejtuese! Tek dera e kesaj drejtorie nuk ka njerez ne radhe dhe pritje pafund!

Per menyren e drejtimit te puneve ne administrate Vali Duka eshte nje shembull per tu evidentuar dhe marre si shembull! Personazhe me profil te tille ne administraten publike duhen mbeshtetur dhe promovuar! Znj.Duka me punen e saj nder vite ne administrste ka “vulosur” nje shembull te mire!..”Biografine” e saj e mesojme me se shumti nga fjalet e mira qe thone shume qytetare te cileve rasti I ka cuar ata prane drejtorise qe ajo tashme drejton prej gjashte vitesh!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *