4 raste te reja ne Fier te prekur nga virusi, bashkia dezinfekton gjithe zonat e te prekurve (Video)

March 26, 2020

Pas konfirmimit te kater rasteve te reja ne qytetin e Fierit, Bashkia e Fierit ka filluar dezinfektimin e mjediseve publike ne lagjet e te prekurve.

4 rastet e reja te prekura me COVID-19, ishin banore te lagjeve ”Konferenca e Pezes” dhe “Apollonia”.

Nderkohe qe paralelisht, qe prej diteve te para te perhapjes se koronavirusit, jane duke u dezinfektuar edhe rruget, lulishtet e sheshet e qytetit.