FIERI SOT

Frakull, inagurohet qendra e grumbullimit bujqësor “Doni Fruits”

Kompania koreane investim prej 6.5 milion euro në Fier. Mbi 500 të punësuar që në fazën e parë.

Fier, e sapodiplomuar në Menaxhim Biznes, punësohet pasi aplikon në Zyrat e Punës

Frakull, fillon turi i dëgjesave për projektbuxhetin e 2019 (Foto)

‘Aplikoni duke filluar nga 30 Nëntori’, Rama ka një ftesë për shqiptarët (Video)

Fier, nisin sot punimet për seksionin detar të TAP në Shqipëri

Ambasadorja e Kinës dhe Subashi vizitë tek Bankers, drejtori ekzekutiv: Do investojmë 150 mln dollarë vitin që vjen

Gazsjellësi, katër vende të Ballkanit avancojnë projektin e gazit Adriatik-Jon

Investime serioze për ta bërë Shqipërinë eksportuesen më të madhe të luleve në Ballkan

Vreshta në serat e Myzeqesë (Video)