FIERI SOT

Arqile Lici (1953-2015)

Muhamet Sherri (1948-2011)

Skulptori nga Fieri që ktheu shtëpinë tij në muze pikturash e skulpturash (Video)

Shkencëtarja fierake që po shkëlqen në Zvicër

Aktori Arqile Lipe flet me nostalgji për vitet e arta të estradës së Fierit

Historia e të riut nga Fieri: Në Shqipëri isha ngelës, sot bashkëpunëtor shkencor në parlamentin gjerman

Sot, ditëlindja e aktorit të shquar Luftar Paja

Mihal Prifti, një jetë mes këngës dhe folklorit – Nga Ilirjan Gjika

Ustai i Myzeqesë në Turqi

Intervista / Brunilda Hoxha: Tallavaja po degjeneron identitetin tonë kombëtar dhe shijet e spektatorit