Nimet Musai largohet si këshilltar, pranon mandatin e deputetit

Nimet Musai, kreu i grupit te këshilltarëve te LSI në Fier ka dhëne sot dorëheqjen nga mandati i këshilltarit te bashkisë Fier për të pranuar mandatin e deputetit. Gjatë mbledhjes së sotme, Musai është shprehur se do të jetë edhe në parlament i njëjti person. Me ketë dekoratë ai ka nënkuptuar qëndrimin e tij politik […]

Continue Reading

Deputetët e Fierit me aktivët dhe më të suksesshmit në parlament

Pjesë e analizës së punës së deputetëve dhe nivelit të efektivitetit të tyre është edhe përfaqësimi sipas zonave zgjedhore të vitit 2017. Instituti i Studimeve politike, bazuar në përkatësinë e zonave elektorale dhe treguesit personalë të efikasitetit të deputetëve ka arritur në pwrfundimin se deputetët e qarkut Fier janë më aktivët dhe më të suksesshmit […]

Continue Reading

Përçahet LSI në Fier, 2 këshilltarë i bashkohen PS-së, një i pavarur

Përçahet grupi i këshilltarëve të LSI në këshillin bashkiak të Fierit. Në mbledhjen e radhës të Këshillit Bashkiak, tre këshilltarë të LSI u shkëputen nga grupi i LSI. Dy prej këshilltarëve iu bashkuan grupit të këshilltarëve të Partisë Socialiste ndërsa një tjetër doli i pavaruar. Thoma Tyto dhe Drita Sauli iu bashkuan grupit të këshilltarëve […]

Continue Reading

Përfundon proçesi i evidentimit të subjekteve të dëmtuara nga përmbytjet në jug të vendit

Ka përfunduar proçesi i evidentimit të subjekteve të dëmtuara nga përmbytjet në jug të vendit. Grupet e punës së konstatimit për evidentimin e dëmit të shkaktuar të Bashkisë Fier verifikuan dëmet e krijuara nga përmbytja e Vjosës në fshatrat Ferras, Pishë, Qarr, Martinë, Boçovë, Bashkim, Kashisht dhe Hambar. Konstatimi për evidentimin e dëmeve si pasojë […]

Continue Reading