FIERI SOT
Missing Featured Image

Një jetë me vuajtje, gruaja nga Fieri rrëfen dramën: Burri donte të më nxirrte në rrugë, vjehrra thoshte ‘fëmijët do i shesim’

Missing Featured Image

Burri vjen të ankohet për gruan, por i zbulohet videoja horror me thikë në dorë: S’të lë të gjallë (Video)

Missing Featured Image

Doni të mësoni një zanat? Këtë mundësi ua ofron ”Qendra Sociale Murialdo” Fier

I mashtruan me apartamentin, u ndodh tragjedia. Historia e dhimbshme e familjes Gjini (Video)

Marrëveshja, të miturit që kanë kryer vepra penale do të ‘rehabilitohen’

Gruaja nga Fieri: Mbaj 3 fëmijë invalidë, burri me probleme na dhu non

Dy vëllezërit dhurojnë 10 milionë lekë për familjen nga Fermë Çlirimi (Video)

I riu nga Fieri kërkon drejtësi: Gruaja iku me të tjerë, më mori dhe djalin

Çifti nga Fieri ka 30 vite që nuk gjen paqe për një banesë… (Video)

“Turp t’ju vijë”, motra e vëllezër përplasen live për pasurinë