FIERI SOT

Receta tradicionale e byrekut me 12 barishte dhe monedhë brenda

Dita e Verës, historia dhe traditat e një feste

Magjia e festave, kryebashkiaku Subashi publikon videon ”Hajd’ dalim nga Fieri”.

Gorishova, fshati karakteristik i Fierit (Foto)

Biba me oriz në saç – Receta tradicionale sipas Zarif Grëmit, kryemjeshtri i kuzhinës myzeqare

”Festa e Shqipes”, Libofsha feston me këngë e valle (Foto)

Roskovec/ Organizohet aktiviteti “Ruajtja e Trashëgimisë Kulturore dhe Produkteve Lokale”

A e dini historinë e unazës së martesës? Eshtë sa e bukur, aq edhe intriguese

Dasma Myzeqare, institucion shtetëror dhe/ose spektakël festiv popullor – Nga Sazan Guri

Takija, guri i bardhë i Myzeqesë, simbol i qëndresës dhe i shpirtit të lirë – Nga Maksim Zarka