FIERI SOT

Guidë në muze nga nxënësit e klasës së 4-C të shkollës ”Naim Frashëri” (Video+Foto)

Receta tradicionale e byrekut me 12 barishte dhe monedhë brenda

”Dita Botërore e Poezisë”, aktivitet nga nxënësit e shkollave të mesme

Aktivitet i Gjimnazit ”Janaq Kilica” (Video+Foto)

Asfaltohet rruga problematike tek ish-dogana

Një orë mësimi ndryshe, nga nxënësit e klasës së 4-C, të shkollës ”Naim Frashëri”

Përfundon rehabilitimi i rrugës ”Leonidha Prifti” në lagjen ”Sheq i Madh”

Kush e \/rau Kastijin – Trupa e Teatrit ”Bylis” Fier (Video)

Frakull, inagurohet qendra e grumbullimit bujqësor “Doni Fruits”

Bypass-i Fierit/ Hapet nënkalimi në Mbrostar