Lajme

Fieraku triumfon në Greqi! Lë pas grekët në “Survivor“ dhe fiton 100 mijë euro

Shqiptari Daniel Nurka, me origjinë nga qyteti i Fierit është shpallur fitues i edicionit të radhës “Survivor” në Greqi dhe ka fituar 100 mijë euro.

Cest la vie

Ai ka sfiduar dhjetra kandidatë në këtë program dhe është shpallur fitues pas disa garave të ndryshme për 6 muaj.

Daniel Nurka është shqiptari i parë që fiton një program kaq të ndjekur në Greqi.

Ai është me profesion aktor dhe në disa intervista e ka thënë me krenari që është shqiptar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button