Lajme

Censi 2023, 99.4% e popullsisë janë me kombësi shqiptare

Janë publikuar të dhënat bazë të Censit 2023 sipas përkatësisë etnike dhe gjinisë. Në bazë të dhënave 99.4% e popullsisë janë me kombësi shqiptare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button