Lajme

Censi 2023, publikohen të dhënat e besimit fetar

Janë publikuar të dhënat e besimit fetar në bazë të deklarimeve në kuadër të Censit 2023.

Cest la vie

Nga të dhënat sipas besimit fetar, vendi rezulton me shumicë myslimane, pra me mbi 1.1 milionë banorë, më pas besimi Katolik me mbi 200 mijë banorë dhe më pas besimtarë Ortodoks me mbi 173 mijë banorë. Rezulton se ka një numër të lartë banorësh që nuk janë përgjigjur, apo nuk janë cilësuar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button