Saturday, October 23, 2021
Home Ekonomi Nuk e keni marrë ende pagën e luftës, 'Tatimet' japin njoftimin e...

Nuk e keni marrë ende pagën e luftës, ‘Tatimet’ japin njoftimin e rëndësishëm

alternatetext

Të gjithë qytetarët që nuk kanë përfituar ende nga dy paketat e qeverisë edhe pse janë në listë për të marrë pagat, kanë afat deri më 25 gusht për të bërë ankesë.

Njoftimi është dhënë nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, e cila po shqyrton ankesat e marra deri më tani për këtë proces. Po ashtu edhe bizneset që kanë një arsye për të mos aplikuar kanë afat deri në 25 gusht për të dërguar formularët me arsyet e mos-aplikimit në mënyrë që të shpëtojë nga gjoba.

Deri më tani nga paga e luftës prej 26 mijë lekë për tre muaj përfituan 130 mijë punonjës, ndërsa pagën e dytë prej 40 mijë lekësh e kanë marrë 172 mijë punonjës.

Njoftimi i plotë i tatimeve

25 Gusht 2020, afati i paraqitjes së ankesave për përfitim të ndihmës financiare

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton të gjithë tatimpaguesit dhe individët e interesuar se data 25 gusht 2020 është afati i fundit i paraqitjes së ankesave për përfitim të ndihmës financiare sipas Paketave 1 dhe 2.

Administrata Tatimore do të vijojë me procesin e trajtimit të ankesave/kërkesave të dërguara nga çdo tatimpagues apo individ duke siguruar korrektesën dhe përkushtimin maksimal për përfundimin nё kohё dhe sa mё parё tё këtij procesi brenda afateve tё caktuara.

Ftojmë të gjithë tatimpaguesit, tё kontrollojnë llogarinë e tyre në e-filling, për të verifikuar mundësinë e korrigjimit të të dhënave të llogarive bankare, të individëve përfitues, për të cilët ky informacion ishte plotësuar në mënyrë të pasaktë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Prokurorja shqiptare që po përballet me kërcënimet me vdekje në SHBA

Një prokurore shqiptare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka kërkuar ndihmë për sigurinë e saj, pasi thotë se ka marrë me...

Nismë bamirësie nga nxënësit e shkollës “Liri Gero”, pako me ushqime për familjet në nevojë

Në kuadër të Ditës Botërore të Luftës kundër Urisë, nxënësit e shkollës "Liri Gero" Ne Fier u...

I kërkuan të vendosë maskën, milioneri kinez zemërohet dhe tërheq të gjitha paratë nga banka

Një milioner urdhëroi stafin e bankës të tërhiqte të gjitha kursimet e tij të jetës pasi një roje sigurie iu kërkua të...

Rama pyet ndjekesit ne facebook, e gjeni dot ku eshte ky qytet?

Kryeministri Edi Rama ka postuar në rrjetet sociale disa foto të një qyteti të Shqipërisë, për të cilin ka pyetur qytetarët që...

Recent Comments